DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Ashley Madison

Ashley Madison er en datingside som ble stiftet i 2001. Siden stiftelsen har dette vært en datingside som er spesielt utviklet for mennesker i forhold som er ute etter en affære. Så uansett om du er en cougers eller en mann som ønsker litt mer krydder i tilværelsen er dette riktig plass og gå.

Enkel registrering

Når du skal registrere din brukerprofil må du først trykke på registrering, som du finner på startsiden. Etter det må du følge trinnene i registreringsprosessen. Når registeringen er fullført kan du skrive inn litt mer utfyllende informasjon om deg selv. Det er viktig å huske på at brukere med et profilbilde har 15 ganger større sjans for å få svar fra andre brukere. Du kan dessuten laste opp flere bilder for å lage et album. I innstillingene kan du selv velge om du ønsker at bildene skal være privat eller gjøre dem offentlig.

Anonymitet

Da dette er en side for mennesker som er i et forhold, men ønsker en affære er det viktig å være sikret god anonymitet. Derfor kan man ikke linke brukerprofil oppimot Facebook, som mange andre datingsider. Det gjør at det er enklere å benytte denne tjenesten anonymt.

Finn den rette partneren selv på reise

Mange voksne mennesker har en jobb der de reiser mye i jobben. Ashley Madison har derfor utviklet en egen funksjon som heter Traveling Man og Traveling Woman. Denne funksjonen gjør det mer effektivt å treffe en framtidig sexpartner før og under du skal på reise.

Pris

Som alle andre datingsider koster det å drifte en så stor side som Ashley Madison. På Ashley Madison er betalingsvilkårene svært enkel og oversiktlig. Kvinner trenger ikke å betale for å bruke noen av funksjonene. Menn har mulighet til å lage en brukerprofil og søke gjennom alle de millioner av profiler. For menn er bruken av Ashley Madison også kostnadsfritt, men om man ønsker å kontakte kvinner må man betale. Ulikt andre datingsider der du må betale et månedlig beløp, må du kjøpe kredittpakker. Pakkene varierer fra 100 kreditt til 1000 kreditt. Du bruker denne kreditten til å betale for de ulike tjenestene. Blant annet koster det 5 kreditter for å kontakte en annen bruker. Ønsker du å chatte koster det 30 kreditter.

Skandaler

Ashley Madison har hatt som fokus å være et trygt sted der brukernes anonymitet blir ivaretatt. Derimot har det vært mange skandaler opp gjennomtidene. Sommeren 2015 ble Ashley Madison hacket av en gruppe som kalte seg «The Impact Team» som ha firmaet bak datingsiden et ultimatum. Enten legg ned siden eller så blir den personlige informasjonen til brukerne lagt ut på nett. Ettersom Ashley Madison valgte å ikke legge ned siden ble sensitiv informasjon om hele 30 millioner brukere verden over lagt ut på nettet. Bare i Oslo gjald det over 6000 brukere. Derfor har det blitt stilt mange spørsmålstegn verden over om sikkerheten til brukerne av denne datingsiden. Ikke nok med det ble selskapet bak Ashley Madison saksøkt av en tidlige ansatt 3 år tidligere. Søksmålet gikk da ut på at den ansatte ble bedt om å lage over tusen fiktive brukere på datingsiden.

Fordeler og ulemper

Selv om dette er en av verdens største datingsider for mennesker i forhold kan det stilles spørsmålstegn ved sikkerheten til nettside.

Fordeler

  • En datingside med over 30 millioner brukere fra hele verden
  • Helt gratis for kvinner og bruke
  • En oversiktlig nettside der registreringen er enkel
  • En egen funksjon som gjør det enkelt og møte sexpartnere selv om man er på reise

Ulemper

  • Hatt mange alvorlige skandaler oppgjennom årene
  • Lover at sensitive opplysninger blir tatt godt vare på, men har likevel blitt hacket
  • Et nettsted der du ikke kan stole på om brukeren er ekte eller fals