DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

C-date.no

C-date er i dag en av de rasktvoksende møteplassene på nett for tilfeldig sextreff. Datingsiden har hele 36 millioner brukere globalt. 380 000 av disse brukerne befinner seg i Norge. Derfor er sjansene store for at du vil finne den perfekte sexpartner på C-date. Mange som har vært i et forhold lenge kan føle at sexlivet dabber av, men har et ønske om at forholdet skal fortsette. Det kan dermed være lurt med et lite sidesprang som kan bidra til at forholdet forbedres. Med så mange som bruker datingsiden kan veier fra PC-skjermen til møte være rimelig kort.

Registering

Det er svært lett å registrere seg som bruker på C-date. Det første du må gjøre er å svare på ca. 25 spørsmål om deg selv. Det å svare på spørsmålene tar ikke lenger enn 10 minutter, men etter det er profilen helt klar. Når profilen er klar kan du laste opp inntil 5 bilder av deg selv. Det er bilder som kan anonymiseres for din trygghet. Ønsker du derimot at enkelte brukere skal kunne se bildene, har du full kontroll over det. C-date tar brukernes trygghet på alvor. Derfor blir alle nye brukere manuelt aktivert etter godkjenning fra teamet bak datingsiden. Det forhindrer at uærlige sjeler lager falske profiler.

Funksjoner

C-date er full av nyttige funksjoner for å finne en flørt eller en sexpartner. Du kan oppgi dine seksuelle preferanser, i tillegg til hvilken type date du er interessert i. Ut ifra det du har oppgitt vil systemet matche profilen din mot andres. Systemet gjør det derfor meget enkelt og finne en partner. Du kan dessuten selv søke etter profiler.

Priser

Det er helt gratis for kvinner og benytte alle C-date sine funksjoner. Menn derimot kan opprette en profil på lik linje og motta henvendelser som er anonyme, men ønsker de å se hvem henvendelsen er fra, eller kontakte vedkommende, må de abonnere på Premium-medlemskapet. Du får valg mellom å betale samlet for 3 måneder, 6 måneder eller 1 år. Ønsker du å betale samlet for 1 år er det noe du kan spare mye penger på. C-date er en relativ dyr datingside og benytte. Men på grunn av alle de flotte funksjonene, samt det interaktive designet, er det verdt alle pengene.

Applikasjon

C-date har en visjon om å være der folk er, uansett. Derfor har de utviklet en applikasjon som foreløpig bare er for Apple- og Android-enheter. På lik linje som nettsiden har applikasjonen et moderne og interaktivt design. Det er brukervennlig og gratis å benytte. Ønsker du derimot å benytte øvrige funksjoner må du abonnere på Premium-medlemskap.

Fordeler og ulemper:

C-date er en datingside som er spesielt utviklet for cougers og mennesker i forhold, men som ønsker et uforpliktende sextreff. Det er ikke mange ulemper ved bruken av både nettsiden og applikasjonen. På grunn av at alle brukerprofilene blir manuelt godkjent av et eget team er det ikke mange falske profiler på denne siden.

Fordeler

  • Et brukervennlig og moderne design
  • Over 380 000 brukere bare i Norge
  • Gratis for kvinner og bruke alle funksjonene
  • Selv om menn må betale for å ta kontakt med brukere er det absolutt verdt pengene
  • Registreringen er enkel
  • En applikasjon som gjør det lett å holde kontakt med brukere
  • Et system som matcher brukerne opp mot hverandre avhengig av oppgitte preferanse