DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Match.com

Match.com har siden starten i 1995 blitt et av verdens største møtesteder for single. Konsernet IAC som står bak Match.com har nå kontorer verden over. Datingsiden kom på det nordiske markedet i 2002, og driftes fra kontoret i Stockholm. På verdensbasis er det ca. 24 millioner brukere som er aktivt medlem av Match.com. I Norge er det estimert at det er 6 600 personer som registrerer seg hver dag.

Design

Det er et moderne og rent design som dessuten er svært interaktiv. Det som er problematisk er at designet er utviklet på en måte som kan gjøre det lite brukervennlig for eldre mennesker. Det er noe som bidrar til at dette ikke er en datingside som passer seg for couger eller gifte som bare ønsker en liten flørt.

Mobil App

Som de fleste datingsider har Match.com også lansert en applikasjon. Den kan lastet ned fra Apple store, Android marked og Windows App store. Designet er i likhet med nettsiden interaktiv, og lar deg kommunisere med alle brukere uansett hvor du er. Det som drar det litt ned er applikasjonen for Apple-enheter. Applikasjonen har der fått kritikk fra brukere verden over.

Hvordan fungerer det?

Først må man registrere seg på nettsiden. Der må du velge et brukernavn samt fylle inn nødvendig informasjon om deg selv. Når du er ferdig registrert kommer du til din brukerprofil. På brukerprofilen kan du deretter legge inn informasjon om hvem du er. Når en annen bruker besøker din profil vil brukeren kunne få et godt inntrykk av hvem du er. Det er 15 ganger større sjans for at en bruker tar kontakt med deg om du har et flott profilbilde av hvem du er. Derfor kan du både legge inn profilbilde og albumbilder. Dette er noe som er helt gratis å gjøre.

Gratis eller betalt medlemskap?

På match.com er det helt gratis å opprette en profil. Det er dessuten helt gratis og bla gjennom alle de millionene av brukere. Derimot må du betale for å sende meldinger eller kommunisere på en annen måte. Det finnes 3 abonnementer og velge mellom. Du kan også få tilgang til ekstratjenester om du betaler en ekstra sum.

Matchaffinity

Match.com har en egen tjeneste som heter Matchaffinity. Det er en personlighetstest der du fyller inn dine synspunkter, tanker og syn på livet, som deretter kan linket opp mot din brukerprofil. Du vil dermed bli presentert for medlemmer som matcher deg best. Når du har blitt matchet opp mot andre brukere kan du selv bestemme om du ønsker kontakt og innlede en samtale.

Fordeler og ulemper ved bruk av Match.com

Match.com er et av verdens største datingsider med millioner av brukere. Det gjør at de fleste kan finne sin fremtidige partner på denne siden. Det som er litt dumt er at datingsiden er lite brukervennlig for eldre mennesker. Derfor bør cougers og andre eldre mennesker som ser etter en flørt finne en annen datingside som er litt mer brukervennlig.

Fordeler

  • Et av verdens største datingsider med flere tusen brukere bare i Norge
  • Flere ansatte som hver dag jobber med å videreutvikle tjenestene
  • Mobil applikasjon som gjør at du kan holde kontakten uansett hvor du er
  • En nettside som er på Norsk

Ulemper

  • En Chat som dukker opp på startsiden som ikke er styrt av mennesker
  • De ulike abonnementene er forklart på en komplisert og vanskelig måte
  • Designet gjør det lite brukervennlig for eldre mennesker.