DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

NextLove

NextLove.no har siden stiftelsen i 2013 opplevd en stor økning i antall brukere. Dette er en datingside som hovedsakelig retter seg mot skilte og aleneforeldre. Det betyr derimot ikke at andre mennesker på jakten etter den store kjærligheten bør føle seg utelukket. Det som er flott med en datingside som dette er at brukerne kan finne en partner med mye av samme livserfaring. Noen har erfart hvordan utfordringer en skilsmisse kan føre til. Kanskje andre ønsker seg en partner som selv er alene med barn. Uansett er dette et flott møtested for de aller fleste.

Design

NextLove skiller seg helt klart ut fra andre datingsider vi har anmeldt. Den har et klassisk design som man kan forvente fra datingsider for mer voksne personer. Nettstedet er svært brukervennlig som bidrar til at det er enkelt å orientere seg.

Registrering

Det er enkelt å registrere en brukerkonto på NextLove. På bare 10 minutter kan du derfor utvikle en brukerprofil som gjør at mennesker ønsker kontakt med deg. På forsiden kan du hylle inn sivilstatus og hva du søker etter samt en epost for å starte prosessen. Når du har kommet til de punktet der du skal fylle ut selve brukerprofilen din kan det være lurt å være nøye. Det har seg nemlig slik at de fleste brukere bare bruker 1-2 sekunder på å gjøre seg opp en mening om en bruker. Det kan derfor lønne seg og i tillegg laste opp et bilde fra din beste side.

Funksjoner

Når brukerprofilen din er registrert og aktiv finnes det en rekke funksjoner og velge mellom. Et av de mest unike funksjonene er bildekarusselen du vil se om du er logget inn. Det viser en oversikt over alle brukerne som matcher din brukerprofil. Du kan dermed velge å fjerne bildene om du ikke ønsker å ta kontakt. Ønsker du derimot og ta kontakt kan du abonnere på et Premium-medlemskap. Ved å betale en liten månedlig avgift kan du dermed sende meldinger til vedkommende for å opprette en kontakt. En annen ting som er unikt med denne datingsiden er Chat-funksjonen. Der kan du ta kontakt med brukere uten å ha et betalt medlemskap. Derimot må den andre brukeren ha et Premium-medlemskap. NextLove kommer med en smart søkefunksjon. Du kan der velge om du ønsker å søke etter brukere i ditt nærområde. Der kan du også søke etter brukere i andre byer. Foruten om nettsiden kan du også søke og holde kontakt med brukere via mobilapplikasjonen. Applikasjonen finnes både til Apple-enheter og til Android og fungerer på nesten akkurat samme måte som sjekkeappen Tinder. Der du får opp bilder av brukere for så å velge om du ønsker å trykke bort brukeren eller ønsker å ta kontakt. Selv om NextLove sin applikasjon ikke er forbeholdt cougers eller andre mennesker som søker en erotisk flørt kan det også brukes til det.

Fordeler og ulemper

NextLove er en av de beste datingsidene på nettet. Ikke bare er nettsiden og applikasjonen svært brukervennlig, men designet er imøtekommende overfor potensielle brukere.

Fordeler

  • Et bra sted og møte skilte eller aleneforeldre med mye av de samme erfaringene
  • Ca. 25 000 brukere i Norge
  • Et flott design som gjør opplevelsen meget brukervennlig
  • Er spekket med funksjoner som gjør at du kan holde kontakt med brukere fra hvor som helst
  • En Chat-funksjon du kan benytte uten å være betalende medlem
  • Fleste brukere er over 40 år, noe som gjør dette til et ryddig og seriøst sted for å finne kjærligheten

Ulemper

  • Ettersom NextLove retter seg mest mot de litt eldre kan designet i noen tilfelles føles litt udatert