DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Sidesprang.no

Datingsiden sidesprang.no er en stor aktør på det norske markedet, og retter seg mot cougers, og andre mennesker som er i et forhold, men som ønsker å finne en uforpliktende sexpartner. Med over 150 000 brukerprofiler er dette en plass det kan være mulig å finne den perfekte sexpartner. Derimot har også sidesprang.no vært svært kontroversiell på markedet, med mange overskrifter i norske medier. Med et raskt søk på nettet kan man finne anmeldelser og kommentarer fra mange tidligere brukere. Det er brukere som er misfornøyd med funksjonene, og mange brukere som føler seg lurt for penger av sidesprang.no.

Design

Det første du møter på startsiden er stedet du må registrere brukerprofilen. Startsiden bærer preg av lite informasjon både om virksomheten og menneskene bak sidesprang.no. Det kan føre til at mange kan vegre seg mot å registrere seg. På en sånn side er det viktig å være innbydende med mye informasjon om de ulike tjenestene og funksjonene. Det er noe som er helt borte fra startsiden.

Registrering

Det er et enkelt registreringsskjema på startsiden der du må fylle inn nødvendig informasjon, samt velge hva du er ute etter. Når du er ferdig registrert og har kommet til brukerprofilen din kan du fylle utfyllende informasjon om deg selv. Du kan ta begynne og bla i profilene til de ulike brukerne.

En side det er verdt å betale for?

Er du kvinne er det helt gratis å bruke alle sidesprang.no sine funksjoner. Om du derimot er mann må du betale et månedlig beløp. Dette er et av de dyreste abonnementene i testen. Ønsker du å betale samlet for 6 måneder koster det 2394 kr som er 399 kr per måned. Ønsker du å betale måned for måned koster det hele 499 kr. Hadde sidesprang.no hatt mange unike funksjoner hadde det absolutt vært verdt den høye prisen, men det er relativt dyrt for en datingside der funksjonene er lik null.

Brukere

Et enkelt søk på internett viser at det finnes mange anmeldelser og kommentarer om sidesprang.no. Ikke bare har de ved flere tilfeller blitt beskylt av brukere for å trekke penger selv om brukeren har sagt opp abonnementet. Det har også svirret mange rykter om bruk av å false kvinnebrukere. Det er et svært så vanlig problem på mange useriøse datingsider for å tiltrekke seg menn, som gledelig betaler et månedlig beløp på et sted med vakre kvinner.

Funksjoner

Sidesprang.no inneholder ikke så mange unike funksjoner som gjør dette til en tjeneste man vil betale for. Funksjonen som kan kalles unik er «Flirt power». For å benytte funksjonen må man være betalende bruker. Funksjonen bidrar til å gjøre profilen litt mer synlig i søkeresultater, men også på profiloversikter. Derimot nytter det ikke bare å være betalende medlem, men man må også kjøpe kreditt for å benytte funksjonen.

Fordeler og ulemper

Sidesprang.no er testens absolutte taper, og det finnes derfor kun en fordel med siden.

Fordeler

  • En enkel og rask registrering

Ulemper

  • Lite informasjon på siden som bidrar til at det virker useriøst
  • Har mange negative anmeldelser og kommentar på nettet
  • Et svært dyrt abonnement i forhold til funksjonene man kan benytte
  • • Er en datingside der det florerer med falske brukerprofiler