DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Sukker.no

Sukker.no ble startet i 2004 og er norges største datingside. Det ble startet av SINTEF-forskerne Morten Gulliksen og Morten Berg. Denne datingsiden var det første i sitt slag i Norden, og har siden vokst seg stabilt til å bli Norges største. Med ca. 300 000 medlemmer er det mange som har funnet sin framtidige partner gjennom denne siden.

Prisvinning

Sukker.no har helt siden staten blitt hedret for sitt store fokus på å bygge relasjoner mellom mennesker. I 2009 vant selskapet bak Sukker.no, Warm Systems AS, Oslo Kommunes etableringspris. Grunnen til at de vant var deres evne til å sortere og matche personer på en effektiv, kreativ og lønnsom måte. Den andre begrunnelsen var at Sukker.no er markedsledende innen dating og matchmaking i Norge, hvor de har utkonkurrert sterkere og større selskaper innen samme kategori.

Hvordan lage profil?

På Sukker.com må du først lage et brukernavn og passord. Det kan gjøres på to forskjellige måter. Enten ved å manuelt lage det eller linke kontoen opp mot Facebook. Når du først har registrert deg må du svare på 70 spørsmål. Det er spørsmål om deg selv og hvilket krav du har til partneren din. Sukker.no er den eneste i verden som har utviklet et system som matcher brukere opp mot hverandre. På en oversiktlig måte blir det presentert til brukere som matcher deg. Deretter kan du sende melding til medlemmene av Sukker.com. Ved å abonnere får du dessuten tilgang til alle de flotte og praktiske funksjonene.

Hvem er medlemmene?

Det er ingen hemmelighet at folk i alle aldere benytter nett for å finne sin framtidige partner. Sukker.no er intet unntak. Selv om medlemmer i alle aldere er å finne, er de fleste aktive brukerne under 50 år. Det er derfor mye enklere og finne cougars på datingsider som victoriamilan.no enn på Sukker.no.

Brukervennlighet

Det å ha en brukervennlig side er nøkkelen til en suksessfull datingside. Sukker.no har et rent, fargerikt og flott design. Hele siden er spekket med alle funksjonene du forventer av en datingside. I tillegg finnes det et forum der brukerne kan kommuniser med hverandre og fortelle om sine egne erfaringer.

Singelfester

I en årrekke har Sukker.no arrangert singelfester. Med tilholdt i hovedstadens store konsertsaler har flere tusen benyttet seg av dette tilbudet. Hvert år har brukerne blitt tatt bilde av ved ankomst. Bildene som har blitt tatt blir deretter koblet opp mot deres profiler på Sukker.no. Når alle brukerne har ankommet festen blir derfor alle matchet opp mot hverandre. Det har ført til at et stort antall av brukerne har funnet lykken på disse festene.

På mobil

Vi lever i et samfunn der smarttelefonen er en del av hverdagen. Det er en av grunnene til at Sukker.no også kommer som en applikasjon. I ekte Tinder-stil kan du ved hjelp av applikasjonen se medlemmers bilder for så å sveipe om du ikke ønsker kontakt. Dessuten har du muligheten til å se matchtreet på brukernes profil. Der kan du få full oversikt over likheter og ulikheter mellom personen og deg.

Rådgivning

Det å treffe en ny person kan ofte være skummelt og nervepirrende. Mange gruer seg til å møte sin framtidige partner. Kanskje man er usikker på seg selv og at man ser mangler og feil med seg selv. Derfor har Sukker.no utviklet svært gode og velmente råd før du skal treffe en person du har møtt på nettet.

Fordeler og ulemper

Sukker.no er en bra datingside som både er rask og inneholder svært mange nyttige funksjonen for å finne sin framtidige partner. Derimot er det fordeler og ulemper med alle datingsider.

Fordeler ved Sukker.no

  • Stor og prisvinnende datingside på det norske markedet
  • En egen relasjonsprofil som gjør machmaking mye mer effektivt
  • En applikasjon som gjør det mulig å finne partneren sin ved hjelp av bilder
  • En ren og klar side med interaktivt design
  • Har en egen chat-funksjon som gjør kommunikasjonen med brukerne mye enklere

Ulemper

  • Mange medlemmer som gjør at du må lete en stund for å finne riktig person