DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Tinder

Sjekkeappen Tinder ble lansert i 2012, og ble raskt et av de mest nedlastede applikasjonene i verden, og er det enda. Hele målet med denne fantastiske appen er å gjøre det enklere og bli kjent med mennesker i nærheten. I staten ble Tinder lansert hovedsakelig med høyskoler og universiteter i siktet, men ble allemannseie.

Hvordan fungerer Tinder

Og registrere en Tinder-profil er svært enkelt. Det første du må gjøre er å registrere en konto på Facebook. Deretter laster du ned applikasjonen. Det kan gjøres på Apple Store, Android Marked eller Windows App Store. Når du skal registrere deg på Tinder kobler den seg automatisk oppimot profilen du har på Facebook. Det gjør at du også slipper å logge ut og inn igjen hele tiden. Det som er unikt med denne praktiske sjekkeappen er at Tinder benytter informasjonen du har på Facebook til å finne riktig match. Du kan dessuten legge inn en beskrivelse av deg selv for at andre brukere skal få et godt inntrykk av deg.

Hele konseptet til Tinder er at du skal gjøre deg opp en mening på bakgrunn av brukers profilbilde, og en kort beskrivelse av deg. Det vil også stå fornavnet og alderen til brukeren under bildet. Dessuten vil du se om dere har felles venner på Facebook. Når et bilde dukker opp ¨på skjermen og du ikke ønsker kontakt kan du bare sveipe til venstre. Det vil da dukke opp et nytt bilde av en annen bruker. Føler du brukeren er attraktiv og ønsker viere kontakt kan du sveiper du til høyre. Om brukeren du akkurat har visst interesse for gjør det samme kan dere inngå en samtale.

Hva er egentlig formålet til Tiden?

Siden Tinder ble lansert har appen blitt debattert verden over. Både på grunn av tryggheten til brukerne, men også hvilket formål Tinder egentlig har. Om det er en app bare for cougers og andre som ønsker en kort og liten flørt, eller om dette er en app der ekte og langvarige forhold er i sentrum. Flere har nok funnet den store kjærligheten med hjelp fra Tinder, men på grunn av funksjonene er nok dette en app der korte romanser spiller inn. Brukernes trygghet har også vært oppe til debatt. Selv om brukerkontoen er linket opptil Facebook er det lite informasjon om de ulike brukerne. Dermed har det oppstått situasjoner som kan være farlige og ubehagelige når enkelte av brukerne har møttes.

Er betalingsversjonen verdt pengene?

Tiden er helt gratis, men det er mulig til å oppgradere til et Pluss-medlemskap. Selv om Tinder er 100 % og bruke kan man ved å betale en månedlig avgift få tilgang til flere ekstrafunksjoner. Men er det verdt pengene? Tinder har fått mye kritikk for deres betalingsbetingelser og forskjellsbehandling på bakgrunn av alder. I følge den britiske pristabellen koster det 50 kr for de under 28 år. Om du derimot er over 28 år koster det hele 190 kr. Er det verdt å betale disse pengene når den gratis versjonen er like funksjonell? Når du har Pluss-medlemskap kan du nyte funksjoner som; muligheten til å søke etter personer på bakgrunn av kjønn, angre et sveip om du har sveipet en person ved et uhell. Søke etter mennesker i et område på hele 160 km.

Fortrinn og ulemper

  • En applikasjon som lar deg kommunisere med mennesker i nærheten
  • En rask registering og helt gratis
  • Svært mange brukere

Ulemper

  • En kostbar oppgradering
  • Må ha Facebook for å kunne registrere seg
  • Lite informasjon om brukerne, noe som bidrar til utrygghet