DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Victoriamilian.no

Victoriamilan.no er en datingside som starten i 2010, og har opplevd en enorm vekst på det Nordiske markedet. Med over 5 millioner medlemmer verden over har de sett en økende etterspørsel på det norske markedet. Dette er en datingside som er spesielt laget for gifte mennesker. På nettsiden vil du finne et stort utvalg av cougars som er på utkikk etter en liten flørt, one night stand eller et mer langvarig forhold. Om du er gift eller har vært i et langvarig forhold over lang tid, og det er lite krydder i tilværelsen, vil victoriamilian.no være stedet for deg.

Hvordan fungerer tjenesten?

Det første du må gjøre er å opprette en profil, som er helt gratis. Velge et passende brukernavn og passord. Du blir deretter registrert som bruker og kan dermed laste opp et bilde. På datingsider er det viktig å laste opp riktig bilde som fanger oppmerksomheten din. På Victoriamilan.no kan du laste opp et ansiktsbilde som du enten kan plure, eller du kan laste opp et bilde av noen annet. I kontrollpanelet kan du selv kontrollere hvilke medlemmer du ønsker skal ta kontakt med deg. Anonymitet er nøkkelen for en side som dette. Du kan derfor laste opp mange bilder av deg selv og da velge hvilken bruker du gir tilgang. Victoriamilian.no gir alle medlemmene tilgang til et avansert søkeverktøy. Dermed kan du søke opp brukere etter land, by, alder, kjønn, kroppstype og mange andre ting. Dessuten kan du kommunisere anonymt med brukerne du liker. Enten via private meldinger eller ved å sende et lite blunk. Victorimilian.no har også utviklet en egen LIVE Messenger. I skikkelig facebook-stil kan du dermed kommunisere med andre brukere som er online. Der kan du også prate med brukeren via øretelefon og mikrofon.

Mobilapp

Hva er vel en datingside uten egen mobilapplikasjon. Victoriamilian.no har sett viktigheten av å være der folk er. De fleste har et liv utenom PC-skjermen. Derfor har utviklingsteamet til Victoriamilian.no utviklet en egen applikasjon. Den kan lastes ned på App Store, Google Play eller Windows Phone Store. Der får du alle de kjente og kjære funksjonene du får på siden. Det som er flott med denne applikasjonen er at du kan søke etter personer i nærheten. Ved å vise deg brukerne som er nær deg kan du raskt avtale spontane og tilfeldig møter med brukere. Alle plasseringene er omtrentlige. Det gir en økt trygghet og sikrer den beste anonymitet, samtidig som du får kontakt med likesinnede.

Fordeler og ulemper

Både siden og applikasjonen har et rent og funksjonelt design. Derimot finnes det både fordeler og ulemper ved alle datingsider.

Fordeler

  • En rask datingside med flere tusen medlemmer på jakt etter det samme som deg
  • Etsøkeverktøy som lar seg søke mellom andre medlemmer helt anonymt
  • Blur-funksjon i kontrollpanelet som gjør at andre ikke kjenner deg igjen på bildene
  • En applikasjon som gir deg alle de velkjente funksjonene direkte på mobilen
  • Helt gratis og registrere seg
  • Alle profilene på denne datingsiden er 100 % ekte
  • Flere millioner cougars på jakt etter likesinnede
  • Et vakkert og klart design som gjør søkeopplevelsen svært hyggelig
  • Prate og skrive med medlemmer gjennom Live Massagen

Ulemper

  • Victoriamilan.no er enda en ungdom og derfor kan noen funksjoner enda være i utvikling

Oppsummering

Victoriamilian.no er en datingside der du kan finne den kortvarige eller langvarige flørten. Siden har et vakkert design som er svært innbydende. Det som setter prikken over i-en er alle de flotte funksjonene som gjør at du kan kommunisere med brukerne. Det er det som gjør denne datingsiden til testens vinner.